Om oss

Vi är två mammor som träffades i en föräldragrupp i London år 2010 efter att vi hade fått våra första barn. Jag själv (Malin Söderström) kommer från Sverige och Tam kommer från Australien. Vi insåg snabbt att det vi egentligen ville ägna oss åt var barnkläder och vi designar idag dessa själva.

Anledningen till att vi valde att göra våra kläder i bambu talar för sig själv. Det är ett otroligt mjukt och härligt material som också är naturligt ekologiskt. Läs gärna mer om bambu här. 

Vi valde en klassisk, stilren design på våra kläder. Vi vill att det ska vara lätt för en förälder att klä på sitt barn, men kläderna måste också så klart vara bekväma för barnet. Vi har försökt att tänka till lite extra vid designen. Idag har du till exempel valmöjlighet att få dubbelt lager tyg fram på byxbenen för att det ska bli mjukare för de små knäna när det är dags att börja krypa. 

För tillfället säljer vi våra kläder online och i butiker i London. Vi pressar priserna så mycket som möjligt eftersom vi vill att alla ska kunna unna sitt barn att klä sig i bambu, med alla dess otroliga fördelar.

Kontakta oss gärna om ni har några som helst frågor!

Malin & Tam

Faktureringsadress:
Baby Play Sverige Filial
Sunelycke 121
385 99 Torsås